AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda kaydığını görmek

Kahve falında buzda kaydığını görmek

Kahve falında buzda kaydığını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, güç alacağına, zor günlerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzda kaydığını gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında karda buzda kaymak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında buz pateni kaymak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaymak kendi işine kavuşacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla buzda kaymak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalettir.

Kahve falında buzda paten kaymak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzda ayağı kaymak sorunlarından kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında buzda kaymak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet eder.

Kahve falında buzun üstünde kaymak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir