AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz pateni kaymak

Kahve falında buz pateni kaymak

Kahve falında buz pateni kaymak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni kaymak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir maddi değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında buz paten kaymak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda paten kaymak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında buz pateni kaymak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz pateniyle kaymak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında buz pateni yapmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında buz pateni görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda paten yapmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir