AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda paten kaymak

Kahve falında buzda paten kaymak

Kahve falında buzda paten kaymak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, onları tebrik edeceğine, huzurunun kaçacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Kahve falında buzda paten kaymak gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında buzda paten kaymak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni kaymak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında buz pateniyle kaymak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz paten kaymak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında buz pateni sürmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz pateni görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında buz pateni yapmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir