AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla buzda kaymak

Kahve falında arabayla buzda kaymak

Kahve falında arabayla buzda kaymak kişiye hep umut olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla buzda kaymak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla buzda kaymak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek bunun da geleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzda kaymak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzda ayağı kaymak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunları başarıyla çözmeye delalet eder.

Kahve falında buz pateniyle kaymak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında buz paten kaymak yeni siparişler alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaymak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdan kaymak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, her şeyin ters gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir