AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda ayağı kaymak

Kahve falında buzda ayağı kaymak

Kahve falında buzda ayağı kaymak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, aradığı aşkı bulacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında buzda ayağı kaymak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında buzda ayağı kaymak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında buz pateniyle kaymak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında buzda kaymak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda kaymak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok günah işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz üzerinde kaymak hayatından çıkaracağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında buzda kaydığını görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde kaymak tutumlu bir yaşam süreceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir