AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda kayarak düşmek

Kahve falında buzda kayarak düşmek

Kahve falında buzda kayarak düşmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında buzda kayarak düşmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kayarak yere düşmek para sıkıntısından kurtulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kayarak düşmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında kayarak yürümek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek hayırlı haberler getireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir