AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak düşmek

Kahve falında kayarak düşmek

Kahve falında kayarak düşmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sıkıntılarını atacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında buzda kayarak düşmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayarak düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet eder.

Kahve falında kayarak yere düşmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan kayarak inmek ailesindeki huzurun bozulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kayarak uçmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kayarak yürümek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalettir.

Kahve falında kayarak gitmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir