AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten kayarak inmek

Kahve falında yüksekten kayarak inmek

Kahve falında yüksekten kayarak inmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmalı, yeni yerler görmeli, seyahat etmeli veya yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan kayarak inmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, günahlarının affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak inmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalettir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan kayarak inmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir