AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak yürümek

Kahve falında kayarak yürümek

Kahve falında kayarak yürümek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Kahve falında kayarak yürümek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kayarak yürümek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Kahve falında yolda kayarak gitmek hayatına bakacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayarak uçmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayarak inmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir