AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden kayarak düşmek

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan işlerde kullanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek helal ekmek yiyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayarak düşmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kayarak yere düşmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret eder.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir