AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak yere düşmek

Kahve falında kayarak yere düşmek

Kahve falında kayarak yere düşmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayarak yere düşmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kayarak yere düşmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayarak düşmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında buzda kayarak düşmek iş öğreneceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Kahve falında kayarak gitmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden kayarak inmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan kayarak inmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayarak inmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, örnek insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir