AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üstünde yürümek

Kahve falında buz üstünde yürümek

Kahve falında buz üstünde yürümek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, tüm keyfinin kaçacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında buz üstünde yürümek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek yeni girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek hedeflerinin gerçekleşeceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında buzun üstünde yürümek zorlukların günden güne artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine alamet eder.

Kahve falında buz üstünde kaymak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında buz üstünde koşmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında buzun üstünde oturmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir