AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde buz görmek

Kahve falında denizin üstünde buz görmek

Kahve falında denizin üstünde buz görmek hasta ve üzgün olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, maddi zarar edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde buz gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, derde ve kedere düşeceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde buz görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalettir.

Kahve falında buzun üstünde yürümek evlat sahibi olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında buz üstünde koşmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, kalp kırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzun üstünde kaymak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Kahve falında buz üstünde kaymak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir