AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda koşmak

Kahve falında buzda koşmak

Kahve falında buzda koşmak büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda koşmak gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında buzda koşmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Kahve falında buz üzerinde koşmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu yolda koşmak yaşanan yokluğun biteceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında buz üstünde koşmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında buzlu et görmek büyük düşüneceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında buz üzerinde kaymak işlerinde bereket olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında buzlu su içtiğini görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir