AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yolda koşmak

Kahve falında buzlu yolda koşmak

Kahve falında buzlu yolda koşmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda koşmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında buzlu yolda koşmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında buz üstünde koşmak verilen  sözlerin tutulacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında buzda koşmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz üzerinde koşmak uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda buz görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu yolda gitmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir