AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, huzurunun yerinde olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, huzur ve şifa bulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buz üstünde yürümek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürümek helal rızık yiyeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu su üzerinde yürümek yaşadığı darlığın son bulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünden yürümek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünde yürümek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir