AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz üzerinde koşmak

Kahve falında buz üzerinde koşmak

Kahve falında buz üzerinde koşmak borçlarının kapacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret eder.

Kahve falında buz üzerinde koşmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında buzda koşmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz üzerinde koşmak onlara hocalık edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında buz üstünde koşmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında buzlu yolda koşmak insanlarla arasının açılacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında buz pateni kaymak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu merdivenden inmek hayattan daha zevk alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir