AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutan deniz görmek

Kahve falında buz tutan deniz görmek

Kahve falında buz tutan deniz görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, hayatının başarılarla dolacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutan deniz gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Kahve falında buz tutmuş denizde yüzmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş deniz görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında denizlerin buz tuttuğunu görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında buz tutan deniz görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek saygısını toplayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir