AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş yol görmek

Kahve falında buz tutmuş yol görmek

Kahve falında buz tutmuş yol görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş yol gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin buz tutmasını görmek zafer elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi buz tutmuş görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş nehir görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek güzelliklerle dolacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir