AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tuttuğunu görmek

Kahve falında buz tuttuğunu görmek

Kahve falında buz tuttuğunu görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında buz tutmuş balık görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir