AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz tutmuş ev görmek

Kahve falında buz tutmuş ev görmek

Kahve falında buz tutmuş ev görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş ev gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Kahve falında buz tutmuş ev görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek elde bulunan imkânların artacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında buz tutmuş yol görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş denizi görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş su görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında buz tuttuğunu görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolların buz tuttuğunu görmek sorumlu tutacağına, umutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir