AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek çok sevineceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalettir.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında yerin buz tuttuğunu görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında yerlerin buz tuttuğunu görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş insan görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutan göl görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında gölün buz tuttuğunu görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işarettir.

Kahve falında suların buz tuttuğunu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir