AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelale gibi akan su görmek

Kahve falında şelale gibi akan su görmek

Kahve falında şelale gibi akan su görmek temize çıkacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bilakis malının çoğalacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelale gibi akan su gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şelaleden akan su görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Kahve falında akan su şelale görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan şelale görmek evliyseniz eşle iyi geçime, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında su şelale görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleden su içmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir