AnaSayfa / Genel / Kahve falında su gibi terlemek

Kahve falında su gibi terlemek

Kahve falında su gibi terlemek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında su gibi terlemek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında su gibi terlemek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşmak terlemek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin terlediğini görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarken terlemek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında koşup terlemek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sıcaktan terlemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eli terlemek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir