AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz gibi su içmek

Kahve falında buz gibi su içmek

Kahve falında buz gibi su içmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında buz gibi su içmek gördüyseniz:

  • Belli hedef veya isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilecek destekleyici etkiler altındasınız.

Kahve falında buz gibi su içmek daima afiyette olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz gibi su görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz gibi suya girmek tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında buzlu su içmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işarettir.

Kahve falında buz gibi denize girmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sel gibi su görmek rızık elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su gibi kusmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir