AnaSayfa / Genel / Kahve falında su gibi kusmak

Kahve falında su gibi kusmak

Kahve falında su gibi kusmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ömür boyu devam edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında su gibi kusmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında su gibi kusmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buz gibi suya girmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında buz gibi su görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz gibi su görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sel gibi su görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında su gibi terlemek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında buz gibi su içmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir