AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz gibi su görmek

Kahve falında buz gibi su görmek

Kahve falında buz gibi su görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buz gibi su gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında buz gibi su içmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buz gibi su görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında buz gibi suya girmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında buz gibi denize girmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sel gibi su görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz gibi su görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek başarılarının ve kazancının artacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında su gibi terlemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir