AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu su içmek

Kahve falında buzlu su içmek

Kahve falında buzlu su içmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yol yordam öğretileceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu su içmek gördüyseniz:

  • Sosyal etkinler içinde son derece başarılısınız.

Kahve falında buz gibi su içmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlu su içmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu rakı içmek zor ve kötü günlerin geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işarettir.

Kahve falında buzlu kola içmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında buzlu içecek içmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu limonata içmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında buz ve su görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında buzlu su vermek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir