AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel gibi su görmek

Kahve falında sel gibi su görmek

Kahve falında sel gibi su görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sel gibi su gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Kahve falında sel gibi su görmek güzel günlerin sona ereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sel sularının çekildiğini görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sel suyundan geçmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli sel suyu görmek başarılı olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna girmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında su baskını sel görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet eder.

Kahve falında temiz sel suyu görmek böylece yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir