AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük eli öpmek

Kahve falında büyük eli öpmek

Kahve falında büyük eli öpmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük eli öpmek gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek hak yoluna döneceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük eli öpmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir