AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir büyüğün elini öpmek

Kahve falında bir büyüğün elini öpmek

Kahve falında bir büyüğün elini öpmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, büyük başarıla kazanacağına, kısmetli kapıların açılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir büyüğün elini öpmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek isteklerinize kavuşacağınıza, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük eli öpmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında büyüklerinin elini öpmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek işlerinin açılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek Allah katında yükseleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir