AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek gönlünce bir yaşamı olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek Allah’a dua edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir