AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında büyük bir zatın elini öpmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında zatın elini öpmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bir zatın elini öpmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında veli bir zatın elini öpmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük zat görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük zatın mezarını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük zat mezarı görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir