AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyüğünün elini öpmek

Kahve falında büyüğünün elini öpmek

Kahve falında büyüğünün elini öpmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek duaların kabul olacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük zatların elini öpmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük birinin elini öpmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir büyüğünün elini öpmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret eder.

Kahve falında din büyüğünün elini öpmek sevdiğine kavuşacağına, huzur ve saadet bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyüğünün elini öpmek maceralara atılacağına, rızkın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir