AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, borcunun kalmayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek çok kötü günler geçirileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir