AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yemin etmek

Kahve falında büyük yemin etmek

Kahve falında büyük yemin etmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, atılan adımların zarar getireceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yemin etmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında büyük yemin etmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranla yemin etmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kurana yemin etmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine yemin ettirmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek şartlarının da zenginleşeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında yemin etmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir