AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemin etmek

Kahve falında yemin etmek

Kahve falında yemin etmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yemin etmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Kahve falında yemin töreni görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kurana el basarak yemin etmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Kahve falında kurana yemin etmek eşinden yana huzurlu olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında yalan yere yemin etmek attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yemin etmek vefa göstereceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeminli mali müşavir görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalet eder.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir