AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana yemin etmek

Kahve falında kurana yemin etmek

Kahve falında kurana yemin etmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurana yemin etmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet eder.

Kahve falında kurana yemin ettirmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranın üstüne yemin etmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran üstüne yemin etmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin etmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranla yemin etmek insanlarla bir araya geleceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir