AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranla yemin etmek

Kahve falında kuranla yemin etmek

Kahve falında kuranla yemin etmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yeni işler yapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuranla yemin etmek gördüyseniz:

  • Sizi etkilemekte olan Astrolojik oluşumlar bazı zihinsel gerilimler getirmektedirler.

Kahve falında kuran üzerine yemin etmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, rahatsızlık vereceğine yorulur.

Kahve falında kurana el basmak yemin etmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranla yemin etmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurana yemin etmek yeni kısmetlere nail olacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerime yemin etmek fakirliğinin biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Kahve falında kuranın üzerine yemin etmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurana yemin ettirmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir