AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına inanılır.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek canlanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek kalabalıktan uzak olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir