AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, kötü günler yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altında yumurta gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk altından yumurta almak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta almak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuğun altında yumurta görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir