AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yumurtaları görmek

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, aralarından su sızmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurtaları gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Kahve falında tavuk yumurtası toplamak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında çok tavuk yumurtası görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta ve tavuk görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurta yumurtlayan tavuk görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve yumurta görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta tavuk görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir