AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına işarettir.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işarettir.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek iş hayatının düzeleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulur.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kümesi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir