AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, rahat yüzü göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında çok kırık yumurta görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya delalettir.

Kahve falında kırık yumurta vermek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yumurta kırık görmek belki ölümler görüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir