AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tavuk yumurtası görmek hanesine huzurun dolacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında tavuğun altına yumurta koymak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında tavuk ve yumurtasını görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında tavuktan yumurta çıkarmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek istediği noktalara geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yumurtaları görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir