AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında tavuğun yumurtasını yediğini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk altında yumurta görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet eder.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurtası görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ve yumurtalar görmek rakipleri mağlup edeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurtası almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta tavuk görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir