AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük taş atmak

Kahve falında büyük taş atmak

Kahve falında büyük taş atmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, zorlukları atlatacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kısmetin bollaşacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük taş atmak gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Kahve falında büyük taş atmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşe taş atmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya taş atmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğa taş atmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında ineğe taş atmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslana taş atmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma taş atmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezara taş atmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir