AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya taş atmak

Kahve falında arabaya taş atmak

Kahve falında arabaya taş atmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya taş atmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konularda bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında arabaya taş atmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına taş atmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmana taş atmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babaya taş atmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında kavga ederken taş atmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya taş atmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine yorulur.

Kahve falında kurta taş atmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir