AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma taş atmak

Kahve falında uçuruma taş atmak

Kahve falında uçuruma taş atmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kalben çok rahat edileceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, üzüntülerin son bulacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulur.

Kahve falında uçuruma taş atmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında uçuruma taş atmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan birini atmak çektiği zorlukların biteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulur.

Kahve falında birini uçuruma atmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan atmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir