AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşe taş atmak

Kahve falında kardeşe taş atmak

Kahve falında kardeşe taş atmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşe taş atmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında kardeşine taş atmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe taş atmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşine tokat atmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında kardeşe tokat atmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya taş atmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birilerine taş atmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir